Zorgonderneming starten

zorgonderneming_startenWaar moet ik rekening mee houden? Wat kan ik verwachten? Is mijn onderneming levensvatbaar? Kan ik voldoende inkomen genereren, rentelasten afdragen en leningen aflossen? Indien u start met een woonzorgvoorziening, zorghotel of een thuiszorgorganisatie komen er veel vragen op u af.  

Vergroot uw kansen en beperk de risico’s
Met een haalbaarheidsonderzoek heeft u meer zekerheid omtrent de slagingskans van uw investering en bent u in staat om beter gefundeerde bedrijfsbeslissingen te nemen. Bij een dergelijk onderzoek onderzoeken wij de benodigde financiering, de exploitatie-mogelijkheden en/of rentabiliteit van de nieuw te starten onderneming. Op basis hiervan kan gesteld worden of de onderneming op termijn levensvatbaar wordt geacht. Vanzelfsprekend kunnen wij u op deskundige wijze ondersteunen en adviseren in het gehele traject.

Een goede start

  • Breng risico’s, kansen en de juistheid van de gepresenteerde informatie in kaart met een haalbaarheidsonderzoek
  • Inclusief exploitatiebegroting, prognose, omzetverwachting, winstperspectief, cashflow, breakeven omzet en terugverdientijd van de investering
  • Huur, bezetting en zorgindicatie
  • Ook voor een herfinanciering of uitbreidingsinvestering

Deskundig advies

  • Breed netwerk
  • Lid van Beroepsorganisatie voor Specialisten in Bedrijfsoverdracht (BOBB)

Meer weten?
Wij nodigen u uit om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Onze haalbaarheidsonderzoeken worden verricht vanuit OFT Zorg B.V., gelieerd aan Westerveld en Vossers Accountants en Adviseurs.