Fiscale nieuwjaarstips voor de zorgondernemer

Datum gepubliceerd: maandag, 28 januari 2019 Ga terug naar het overzicht

Het begin van het jaar is hét moment om de fiscale positie van uw onderneming zowel zakelijk als privé nog eens onder de loep te nemen. Speciaal voor de zorgondernemer bekijken wij de juridische, fiscale en zorgitems waar u in 2019 rekening mee kunt houden. Welke nieuwe wet- en regelgeving is voor u van belang in 2019? Waar kunt u zich alvast op voorbereiden?

Roland Stokman van Westerveld en Vossers nam, tijdens de informatieve sessie van Kenniz afgelopen 24 januari, de zorgondernemers mee in alle fiscale, juridische en financiële tips en veranderingen van begin 2019.

Enkele fiscale nieuwjaarstips voor de zorgondernemer:

  • De “Kamerbrief over Plan van Aanpak Programma Langer Thuis (5 november 2018)”, biedt veel mogelijkheden voor zorgondernemers. Bekijk de Kamerbrief hier: Download ‘Kamerbrief over Plan van Aanpak Programma Langer Thuis’.
  • Overgang PGB/ZIN overwegen;
  • Eind januari 2019 volgt een belangrijke ontwikkeling binnen VPT/MPT (t.a.v. van de component behandeling).

Hierboven zijn enkele fiscale tips benoemd. Graag lichten wij bovengenoemde punten, en alle overige fiscale tips, in een persoonlijk gesprek toe.

Heeft u vragen over bovenstaande aspecten of wenst u meer informatie? Neem gerust contact op met Roland Stokman via tel. 0315 – 270 000.